Altenergy - cover

Altenergy

Energiakereskedelmi tevékenysége keretében az ALTEO Energiakereskedő Zrt. (az ALTEO Csoport tagja) a szabadpiacon értékesít villamos energiát és földgázt.

A hazai kis- és középvállalati szektor szereplőinek, valamint nagyvállalatok számára ajánljuk szolgáltatásainkat, lakossági fogyasztókat nem látunk el.

„Az energetikai struktúrák működtetésének filozófiája folyamatosan változik. Egy rugalmas vállalatnak fel kell ismernie ezeket a trendeket.”

Ifj. Chikán Attila, az ALTEO Csoport vezérigazgatója

ALTEO CSOPORT

Az ALTEO Energiakereskedő Zrt. 100%os tulajdonosa, a megbízható és stabil hátteret biztosító ALTEO Nyrt.

Az ALTEO Nyrt. saját erőművi portfóliójával és másfél évtizedes piaci jelenlétével a hazai energetikai szektor megkerülhetetlen tényezője.

A vállalatcsoport kiemelt feladatának tekinti a magas hatásfokú decentralizált és megújuló alapú villamosenergia-termelés hazai terjesztését. Ennek megfelelően olyan erőművi portfóliót épít ki és fejleszt folyamatosan, amely tartalmaz a fogyasztóhoz közel telepített, alternatív- és megújuló energiaforrások hasznosítására épülő egységeket, valamint ezek kiegészítésére magas hatásfokú, szénhidrogén-tüzelésű kapcsolt villamosenergia-termelő rendszereket is. A vállalatcsoport számos fűtőerőművel is rendelkezik, amelyek ipari üzemek számára állítanak elő hőenergiát, illetve városi távfűtési rendszereket szolgálnak ki.

Altenergy - ALTEO Csoport

Szolgáltatásai három nagy területre fókuszálnak: energiatermelés, energiakereskedelem, és energetikai szolgáltatások.

Üzleti tevékenysége kiterjed a megújuló erőforrás, illetve magas hatásfokú szénhidrogén alapú kapcsolt energiatermelésre; az energia kis- és nagykereskedelemre; az iparvállalatok számára nyújtott szolgáltatások biztosítására, különös tekintettel az energetikai rendszerek létesítésére, üzemeltetésére és karbantartására, valamint egyéb új szolgáltatásokra, mint a hulladékmenedzsment és e-mobilitás.

Az ALTEO Csoport weboldalán bővebben tájékozódhat a vállalatcsoport tevékenységéről!

Ismerje meg az ALTEO Csoport Ön által is elérhető energetikai szolgáltatásait.

Az ALTEO Csoport szerteágazó tevékenységi portfóliója az alapvető kereskedelmi szolgáltatásokon túl olyan extrákat is tartalmaz, amelyek révén a legegyedibb ügyféligényt is teljeskörűen tudjuk kiszolgálni.

Különlegességünket fokozza a prémium kategóriás tőzsdei jelenlétből fakadó teljes transzparencia és nagyfokú kiszámíthatóság, ahogyan a rendhagyó, a piaci átlagot sok szempontból felülmúló szolgáltatáspaletta is. Utóbbi olyan unikális megoldásokat foglal magában, mint az e-mobilitás, a menetrendezés, vagy a hulladékmenedzsment.

Megfontolt működési modellünkre alapozva, tudatosan építkezve váltunk a „nagy” piaci szereplők mögötti elsőszámú szolgáltatóvá a magyar kis- és középvállalati piacon az elmúlt évtizedben: stabil, kiszámítható, versenyképes és hosszú távon megbízható partnerei vagyunk meglévő és leendő ügyfeleinknek. Az organikus, folyamatos növekedési pályán haladó kiskereskedelmi értékesítés révén szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, egyre vonzóbb konstrukciókat kínálunk a nagyvállalatoknak is.

Az ALTEO Csoport energiapiaci szolgáltatásiról bővebben itt tájékozódhat!