Szerteágazó tevékenységi portfóliónk az alapvető kereskedelmi szolgáltatásokon túl olyan extrákat is tartalmaz, amelyek révén a legegyedibb ügyféligényt is teljeskörűen tudjuk kiszolgálni.

Ez komplex szolgáltatást igénylő partnereinknek működési hatékonyságban, árazásban és adminisztrációban egyaránt óriási előnyt jelent, miközben kiterjedt és sokéves iparági tapasztalatunk révén a rendhagyó részigényekre is a legjobb megoldásokat szállítjuk.

Altenergy - Energiapiaci szolgáltatások
Altenergy - Energiapiaci szolgáltatások - Menetrendezés - Sinergy

Menetrendezés

Az ország egyik legjelentősebb, az erőművek számára nyújtott kereskedelmi szolgáltatásokban utolérhetetlen szakmai tapasztalattal és műszaki háttérrel rendelkező cégeként pontosan ismerjük és nyomon követjük partnereink igényét – legyen szó egy megújuló energiával foglalkozó vállalatcsoportról vagy a területén naperőművekkel rendelkező mezőgazdasági vállalkozásról.

E-mobilitás

Teljeskörű elektromobilitási szolgáltatóként az engedélyes elektromos töltőberendezések értékesítésében, telepítésében és üzemeltetésében nyújtunk átfogó és fenntartható szolgáltatásokat az otthoni, a vállalati és a publikus töltők piacán.

Altenergy - Energiapiaci szolgáltatások - E-mobilitás - Alte-GO
Altenergy - Energiapiaci szolgáltatások - Hulladékgazdálkodás - Ecofirst

Hulladékgazdálkodás

Tökéletes révkalauz a modern hulladékgazdálkodásra történő áttéréshez erre szakosodott, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdaság elveit messzemenően szem előtt tartó üzletágunk, amely nem csupán hulladékmanagement szolgáltatásokat nyújt számos nagyvállalatnak, hanem aktívan vesz részt a komplex hulladékgazdálkodási irányok kialakításában is.