MIÉRT érdemes velünk szerződnie?

Mert az alkalmazkodás a lételemünk.

A fejlődés és változás nyertesei az alkalmazkodási és magas kockázatkezelési képességgel rendelkező vállalatok. Egyedi választ adunk a folyamatos energiapiaci kihívásokra. Partnereink számára az adott pillanatban szakmailag és kockázatkezelési szempontból leginkább észszerű megoldásokat kínáljuk.

Mert kreatívan építünk meglévő szakértelmünkre.

Innovatív, a szakmai kreativitást mesterszintre emelő alapattitűdünk szerteágazó, többgenerációs iparági tapasztalatunk szilárd tudásbázisára támaszkodik. Így a múltból gyökerező, a másfél évtizedes saját piaci tapasztalattal megerősített szakértelem és a legfrissebb iparági vívmányok ötvözetéből olyan vállalati energetikai rendszerek jönnek létre, amelyek a jövő fenntartható rendszereinek kiépítéséhez is ideális kiindulási alapot jelentenek. Így válnak a múltat és a jövőt meghatározó faktorok szakmai összefüggéseire építő projektajánlataink innovációkká, a piaci átlagot messze felülmúló szolgáltatásaink pedig egyedi, testreszabott megoldásokká. Ezért más az ALTEO.

Mert példát mutatunk azzal, ahogy tekintettel vagyunk a jövőre.

A fenntarthatóság, a körforgásos gazdaság elveinek következetes gyakorlatba ültetése az alapításunk óta a küldetésünk része. Nem csupán a megoldásaink jövőállók: partnereinket is arra ösztönözzük, tegyék gondolkodásuk szerves részévé ezt a hozzáállást, amely a manapság egyre népszerűbb ESG szemléletnek is szerves eleme. Működésünket ennek megfelelően rendeljük alá a leírtak szerinti gondolatiságnak, amely magában foglalja a megújuló energiaforrások optimális hasznosítását, ugyanakkor messze túl is mutat azon. A megújuló energia aktív termelőjeként partnereinket is hozzásegítjük karbonlábnyomuk mérsékléséhez, elérhetőbbé téve a fenntarthatósággal összefüggő törekvéseiket.

Mert felismerjük és kihasználjuk a valódi lehetőségeket.

Vannak kőbevésett szabályok, de nincsenek kőbevésett helyzetek. A magabiztos szakmaiság nem sokat ér gyors helyzetfelismerő képesség nélkül. Előre gondolkodó, a megfelelő időben reagáló vállalatként arra törekszünk, hogy minden feladatot sallangmentesen, a lehető legprecízebben és leggyorsabban végezzünk el. A nyitottsággal és innovativitással párosuló szakmai tapasztalatunk révén az adott helyzetben és időben legmegfelelőbb megoldással tudunk üzleti előnyt szerezni partnereinknek.

Tudatos energiafogyasztási szemlélet kialakítását segítő tájékoztató anyagok

 

Energetikai tanúsítást végzők listája:

A 273/2007. (X. 19.) Korm. rendelet 23/A. (6) § és a 19/2009. (I. 30.) Korm. rendelet 23/A. § rendelkezéseiben foglaltak alapján tájékoztatjuk, hogy az energetikai tanúsítást végzők listája elérhető:

A Magyar Mérnöki Kamara honlapján, a Névjegyzék menüpontban: http://mmk.hu/kereses/tagok

A megjelenő oldal közepén, a „Szakterület” mezőbe írja be a következő rövidítések egyikét:

  • „EN-korlátozott” (Épületek energetikai tanúsítása – korlátozásokkal),
  • „Ent-Sz” (Épületek energetikai tanúsítása szakértő – teljeskörű)
  • „TÉ” (Épületek energetikai tanúsítása)

vagy e mező alatt a legördülő menüből válassza ki az egyik kategóriát, és már indíthatja is a keresést, amellyel a keresett lista elérhetővé válik.


A Magyar Építész Kamara honlapján az alábbiak szerint: https://eugyintezes.mekon.hu/index.php?u=nevjegyzek#

Kereséshez a megjelenő oldal közepén a legördülő menüből kell kiválasztani a „TÉ – Energetikai tanúsítói jogosultság” kulcsszót.


A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal energiahatékonysági oldalai:

A Hivatal energiahatékonyságról és a megújuló energiáról szóló tájékoztató honlapja: http://energiahatekonysag.mekh.hu


Energia megtakarítási lehetőségek, és a beruházásokhoz elérhető támogatási konstrukciók:


A szolgáltatási területünkön működő, energetikai fogyasztói tanácsadó vagy érdekvédelmi szervezetek elérhetősége:

Magyar Energiafogyasztók Szövetsége

1091 Budapest, Üllői út 25.

E-mail: mesz.iroda@freemail.hu

Honlap: www.energiafogyasztok.hu

Telefon: 36/1/2107116

Fax: 36/1/2107116


Energiahatékonysági hírek, információk az ALTEO ajánlásával: Chikansplanet Blog